Hvad Er Python? Få Svaret Her

Databaser
June 28th, 2021

Har du gået med overvejelser om at starte på kodning, men ikke ved hvilken programmeringssprog du skal lægge dig ud med? Så vil jeg anbefale Python. I dette indlæg vil jeg forklare kort om det. Få svaret forneden. 

Python er et af de mest populære programmeringssprog i dagen i dag. Kommer du godt rundt om det, så er du også godt gearet til at kunne kode i andre programmeringssprog såsom Java. 

Python kan bruges i bredt tilstand til at lave apps og andre programmer. Derudover bruges det også i styresystemer og bliver skrevet sammen med programmeringssprog som C eller C++. 

Arbejdet på Python gik i gang i 1980, men det var først i slutning af 80'erne var den rigtig var klar. Den blev lavet af den hollandske Guido van Rossum. Guido ar faktisk ansat hos Google fra 2005 til 2012, hvor han brugte halvdelen af sin tid der på at udvikle programmeringssproget. I 2013 hoppede han så over til Dropbox og blot syv år efter hoppede han over til Microsoft. 

Python er kendt som et fleksible programmeringssprog, der arbejder godt med andre programmeringssproge. Så hvis du vil igang med det, så findes der et hav af turorials på nettet. 

Her er nogle eksempler på hvad du kan kreere med Python

  • Lave videospil
  • Lave interaktive data
  • Skrive med både Python og C = Cython 

Næste indlæg